Inspirerende eindejaarsgeschenken voor klanten en medewerkers : De Kemphaan Gift guide

Het einde van het jaar is de perfecte gelegenheid om klanten en medewerkers te waarderen met een attent geschenk. Een goed gekozen cadeau kan niet alleen uw waardering tonen, maar ook uw bedrijfswaarden onderstrepen en een blijvende indruk achterlaten. 

Bij De Kemphaan inspireren wij u hieronder graag voor het perfecte eindejaarsgeschenk en bieden we maatwerkoplossingen die zorgen voor een uniek en persoonlijk geschenk.

 

THEMAGESCHENKEN

Sinterklaas en Kerstmis bieden mogelijkheden voor thematische geschenken. Overweeg bijvoorbeeld een speciale Sinterklaasbox met lekkernijen of een feestelijke kerstmand. Wij kunnen de volledige productie en verpakking van deze geschenken verzorgen, inclusief het personaliseren van verpakkingsmateriaal met uw bedrijfslogo of een feestelijke boodschap.

    Gepersonaliseerde pouch met uitgefreesde en gepersonaliseerde kerstboomhangers.

OP MAAT GEMAAKT PROMOTIEMATERIAAL

Bij De Kemphaan kunnen we u helpen met een breed scala aan op maat gemaakte promotiematerialen. Denk bijvoorbeeld aan op maat gemaakte, luxe geschenkdozen of gepersonaliseerde totebags met uw bedrijfslogo. Onze diensten omvatten o.a. het frezen, stansen, lijmen, assembleren en verpakken van deze sets, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw relatie met de klant.

    Uitgebreide stansmogelijkheden.

gepersonaliseerde cadeausets

Laat uw creativiteit de vrije loop met gepersonaliseerde cadeausets. Of het nu gaat om een combinatie van kantoorartikelen, wellnessproducten, of tech-gadgets, wij kunnen u helpen bij het samenstellen van een set die perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit en de wensen van uw ontvangers. Deze kunnen we geheel naar wens ontwerpen, assembleren en verpakken, zodat uw bedrijf zich onderscheidt met een uniek en stijlvol cadeau.

    Gepersonaliseerde (verf)blikken gevuld met snoep.

DUURZAME RELATIEGESCHENKEN

Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. Overweeg om duurzame en milieuvriendelijke geschenken te geven, zoals decoratieve vazen uit gerecyclede flessen, up-cycled tassen of bamboe schrijfsets. Bij De Kemphaan hebben we ervaring in het verwerken van duurzaam materiaal, zoals technisch textiel en gerecyclede stoffen. Hiermee creëren we prachtige, duurzame geschenken die niet alleen gewaardeerd worden door de ontvanger, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

    Upcycled tassen.

AMBACHTELIJKE FOODGIFTS

Een smakelijk geschenk doet het altijd goed. We kunnen gepersonaliseerde cadeaupakketten samenstellen met ambachtelijke streekproducten, zoals honing, chocolade of wijn. Deze pakketten kunnen door ons met zorg worden samengesteld en verpakt, zodat ze klaar zijn om direct bij uw klanten of medewerkers afgeleverd te worden.

    Houten kist als geschenkpakket.

Hoe De Kemphaan u kan ondersteunen

Bij De Kemphaan bieden we niet alleen standaard geschenk- of inpakmogelijkheden, maar denken we graag met u mee om tot creatieve en praktische oplossingen te komen. Onze uitgebreide diensten omvatten onder meer:

  • Creatieve conceptontwikkeling: Samen met u ontwikkelen we unieke cadeau-ideeën die passen bij uw bedrijf en doelgroep.
  • Productie en verpakking: We verzorgen de productie van op maat gemaakte geschenken, van frezen, stansen en assembleren tot het gepersonaliseerd verpakken. Wij begeleiden u graag bij de zoektocht naar de nodige verpakkingsmiddelen.
  • Logistieke ondersteuning: Wij regelen niet alleen de productie, maar ook de logistiek, zodat uw geschenken op tijd en in perfecte staat bij de ontvanger aankomen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en we helpen u graag bij het creëren van het perfecte geschenk voor uw klanten en medewerkers. Laat dit jaar uw eindejaarsgeschenken meer zijn dan alleen een attentie—laat het een statement zijn dat uw bedrijfswaarden en waardering weerspiegelt.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw eindejaarsgeschenken te bespreken en samen iets bijzonders te creëren. Uw klanten en medewerkers zullen het verschil merken!

nog zo'n nieuws